Giresun Eğitim Ve Araştırma Hastanesi’nde Yeni Tomografi Cihazı Hizmete Girdi
25 Ağustos 2023

Giresun Eğitim Ve Araştırma Hastanesi’nde Yeni Tomografi Cihazı Hizmete Girdi

Giresun ilinde her geçen gün artan tedavi işlemleri ve hasta başvurusu sayısı ile sağlık hizmetlerinin ana yükünü çeken 3. Basamak hastanemizde acil servise kurulan yeni bilgisayarlı tomografi cihazı hizmete girdi.

Konu hakkında bilgi veren Radyoloji Kliniği İdari Sorumlusu Doç. Dr. Tümay Bekci; “Hastanemizde acil servis içerisine kurulan yeni bilgisayarlı tomografi cihazı ile hastalarımız acil serviste çok daha hızlı hizmet alabilecekler. Bunun yanı sıra poliklinik hastaları da hastanemizde halihazırda bulunan son teknolojik özelliklere sahip tomografi cihazı ile sağlık hizmetine çok daha hızlı ulaşabilecekler. Ben yeni tomografi cihazımızın temin edilmesine katkıda bulunan bütün mesai arkadaşlarıma ve yöneticilerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.