Prof. Dr. Sembol Yıldırmak’a Veda
29 Mayıs 2023

Hastanemiz Tıbbi Biyokimya kliniğinde uzun yılardır başarı ile hizmet veren kıymetli doktorumuz  Prof. Dr. Sembol Yıldırmak tayin olarak hastanemizden ayrılmıştır. Hastanemiz adına yaptığı başarılı hizmetler için Prof. Dr. Sembol Yıldırmak'a Başhekimimiz Doç. Dr. Fazıl Kulaklı tarafından plaket takdim edildi.
Prof. Dr. Sembol YILDIRMAK Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesinden mezun oldu. SSK İstanbul Eğitim Hastanesi'nde uzmanlık eğitimini tamamladı. İstanbul Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü/Temel Onkoloji Anabilim Dalı doktora yaptı.
2015 Yılından itibaren Giresun Üniversitesi/Tıp Fakültesi/Temel Tıp Bilimleri Bölümü/Biyokimya Anabilim Dalı) şehrimize hizmet veren kıymetli  hocamıza, yeni görevinde başarılar dileriz.

• saysembolyıldırmak kopya.jpg