Vali Vekilimiz Sayın Mehmet Fikret Çavuş'tan Hastanemize Bayram Ziyareti
21 Nisan 2023

Giresun Vali Vekilimiz Sayın Mehmet Fikret Çavuş ve beraberinde Giresun İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Muhammet Bulut, Giresun İl Emniyet Müdür Yardımcıları Ali Şafak ve Sırrı Özbay, Giresun Jandarma Alay Komutanı Albay Özgür Özer, Giresun Özel İdaresi Genel Sekreteri Edem Kılavuz, Sahil Güvenlik Komutanı Yüzbaşı Emre Meral, Giresun Çevre ve Şehircilik İl Müdür Yardımcısı Hatice Şenlikoğlu,  İl Sağlık Müdürlüğü Destek Hizmetleri Başkanı Mehmet Şahin hastanemizi ziyaret ederek çalışanlarımız ve tedavi gören hasta ve yakınları ile bayramlaştılar.

Sayın Vali Vekilimiz Mehmet Fikret Çavuş ve beraberindeki heyete  Hastanemiz Başhekimi Doç. Dr. Fazıl Kulaklı, Başhekim Yardımcımız Uzm. Dr. Erhan Teker, İdari Mali Hizmetler Müdürümüz Murat Turan, Destek Kalite Müdürümüz Zafer Tamdoğan, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürümüz Nuray Yılmaz Eşlik etti.

• sayIMG_1013 kopya.jpg
  • sayIMG_0965 kopya.jpg