14 Mart Tıp Bayramı Hastanemizde Törenle Kutlandı
14 Mart 2023

14 Mart Tıp Bayramı sebebiyle ilimizde  bir dizi program gerçekleştirildi. İlk olarak saat 10:30’da Atapark’ta gerçekleşen çelenk sunma töreninde, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından Giresun Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Erdal Ağar, İl Sağlık Müdürümüz Doç. Dr. Muhammet Bulut ve Giresun Tabipler Odası Başkanı Doç. Dr. Erhan Demirelli’nin çelenk takdiminin ardından günün anlam ve önemine binaen konuşma yapıldı. Çelenk sunma törenine sağlık tesislerinden hekimler ve sağlık çalışanları katıldı.

Ardından sayın Valimiz Enver Ünlü makamında ziyaret edildi. Son olarak sayın Valimiz Enver Ünlü’nün ve Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu'nun da  katılımıyla hastanemizde  Tıp Bayramı sade bir törenle kutlandı. İl Sağlık Müdürümüz Doç. Dr. Muhammet Bulut ve Giresun Tabipler Odası Başkanı Doç. Dr. Erhan Demirelli ve hastanemizdeki hekim ve sağlık çalışanlarının katıldığı tören sonrasında sayın valimiz Enver Ünlü hastanemizdeki hasta ve yakınları ile sohbet etti ve durumları hakkında bilgi aldı.

Başhekimimiz Doç. Dr. Fazıl Kulaklı bu anlamlı günde ziyaretlerinden dolayı Valimiz Enver Ünlü’ye, Giresun Belediye Başkanımız Aytekin Şenlikoğlu'na, il Sağlık Müdürümüz Doç. Dr. Muhammet Bulut' a, Giresun Tabip Odası Başkanı Doç. Dr. Erhan Demirelli' ye ve katılım sağlayan tüm hekim ve çalışma arkadaşlarına teşekkür ederek, "Yüreğimiz buruk olsa da, hastanemizde ve ülkemizin dört bir yanında fedakarca, büyük bir özveri ile çalışan tüm hekimlerimiz ve sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramını kutlarım" dedi.

• SAYimg0301jpg kopya.jpg
  • SAYIMG_0407 kopya.jpg