Açık Kalp Cerrahisi ve Hemşirelik Bakımı

Hastanemizde 2-4 Ocak 2023 tarihinde ‘Açık Kalp Cerrahisi ve Hemşirelik Bakımı ’ eğitim günleri gerçekleştirildi. Kardiyo Vasküler Cerrahi Yoğun Bakım ve Kardiyo Vasküler Cerrahi Klinik Hemşirelerine yönelik düzenlenen eğitimde ‘’ Koroner Arter Baypas Greft Cerrahi Teknikleri , Kalp Kapağı Hastalıklarında Cerrahi Teknikler , Kardiyo Vasküler Sisteme Yönelik Komplikasyonlar ve Yönetimi ,  İntraaortik Balon Pompası Uygulanan Hastalarda Hemşirelik Bakımı  ‘’ konularında  Giresun Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik ABD Öğretim Üyesi Doç. Dr.Yeşim Yaman Aktaş ve Dr. Öğr. Üyesi Esra Özkan tarafından verilen hizmet içi eğitimlerle bilgi ve beceriler güncellenmiş ,hasta bakım kalitesinin arttırılması hedeflenmiştir.

Eğitimlerin tamamlanmasının ardından Başhekimimiz Doç. Dr. Fazıl Kulaklı; Giresun Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik ABD Öğretim Üyesi Doç. Dr. Yeşim Yaman Aktaş ve Dr. Öğr. Üyesi Esra Özkan' a hastanemize katkılarından dolayı teşekkür ederek plaket ve çiçek takdim etti.

• sayIMG_9930 kopya.jpg
  • sayIMG_9923 kopya.jpg