Hastanemizde Kitap Okuma Etkinliği Gerçekleştirildi

Giresun Belediyesi tarafından düzenlenen kitap okuma etkinliği bu ha hafta hastanemizde gerçekleşti.

Giresun Belediye Başkan yardımcısı Abdurrahman DEMİREL, Giresun İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Muhammet BULUT' un ve İl Sağlık Müdürlüğü Yöneticilerinin katıldığı etkinliğe, Başhekimimiz Dr. Öğr. Üyesi Fazıl KULAKLI, yöneticilerimiz ve sağlık çalışanlarımız da katıldı.

Giresun Belediye Başkan yardımcısı Abdurrahman DEMİREL, Belediye Başkanımız Aytekin  ŞENLİKOĞLU' nun selamını ileterek, günde 1 saat kitap okumanın önemini vurguladı ve bu konuda farkındalık oluşturmak için etkinlikler düzenlediklerini belirtti. Abdurrahman DEMİREL sözlerini   "Bugün sizlerin misafiri olduk, 2 yıldır bizlerin kahrını çekiyorsunuz, çekmeye de devam ediyorsunuz, iyi ki varsınız"  diyerek tamamladı.

İl Sağlık Müdürümüz Doç. Dr. Muhammet BULUT; toplumların gelişmişlik göstergelerinin başında kitap okuma oranlarındaki artışın geldiğini, kitap okumanın toplumdaki birçok sorunun çözülmesi yönünde insanların daha iyi iletişim kurmalarını sağladığını belirtti. Etkinliğin ev sahipliği için Hastanemiz Başhekimi Dr. Öğr. Üyesi Fazıl KULAKLI' ya teşekkür etti.

Hastanemiz Başhekimi Dr. Öğr. Üyesi Fazıl KULAKLI etkinlik için Giresun Belediye Başkanı Sayın Aytekin ŞENLİKOĞLU' na, Giresun Belediye Başkan yardımcısı Abdurrahman DEMİREL' e, İl Sağlık Müdürümüz Doç. Dr. Muhammet BULUT 'a ve katılımları için hastanemiz yöneticileri ile sağlık çalışanlarımıza teşekkür etti.

• syf08.jpg
  • syf01 kopya.jpg