Türk Yoğun Bakım Derneği Başkanı Prof. Dr. Oktay Demirkıran Hastanemiz Yoğun Bakımlarını Ziyaret Etti

“Yoğun Bakım Ünitesinde Renal Replasman Tedavileri” toplantısı için ilimizde misafir ettiğimiz, Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi, Türk Yoğun Bakım Derneği Başkanı Prof. Dr. Oktay Demirkıran, hastanemiz yoğun bakımlarını ziyaret etti. Yoğun bakımlarımız ve işleyişimiz hakkında değerli görüş ve katkılarını aldık. Hastanemiz Yoğun Bakım Ünitelerinin oldukça kapsamlı ve gelişmiş olduğunu belirten Prof. Dr. Oktay Demirkıran' a, ziyaretinde İl Sağlık Müdürümüz Doç. Dr. Muhammet Bulut da eşlik etti.

Başhekimimiz Doç. Dr. Fazıl Kulaklı; ziyaretlerinden dolayı Prof. Dr. Oktay Demirkıran ve İl Sağlık Müdürümüz Doç. Dr.  Muhammet Bulut' a teşekkür etti.

• sayfayoğun kopya.jpg