28 Mart - 03 Nisan Kütüphane Haftası

28 Mart - 03 Nisan Kütüphane Haftası etkinlikleri kapsamında İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü İl Halk Kütüphanesi Müdürlüğü tarafından hastanemizde kitap sergisi açıldı.
İl Halk Kütüphanesi Müdürlüğü tarafından açılan sergide katılımcılara anında kütüphane üyeliği gerçekleştirilip ödünç kitap verme işlemi gerçekleştirildi. Hastanemize başvuran hastalarımız ve hasta yakınlarımızın yanı sıra çalışanlarımızın da büyük ilgi gösterdiği kitap sergisini Başhekimimiz Doç. Dr. Fazıl Kulaklı, Başhekim Yardımcımız Uzm. Dr. Ayşegül Torun Göktaş, İdari Mali Hizmetler Müdürü Metin Toraman, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Sibel Turan ziyaret etti.
Başhekimimiz Doç. Dr. Fazıl Kulaklı "Kitap sevgisi, kitap okuma alışkanlığını kazanmak için kütüphanelerin rolü oldukça önemlidir. Geçmişten günümüze kültürümüzü yarınlara taşımak, Bilgiye ulaşmak ve gelişmiş modern toplumlar oluşturmak için kütüphaneler hayatın vazgeçilmez kurumlarıdır. Bu farkındalığı oluşturmak için yapılan bu etkinlikte emeği geçen herkese teşekkür ediyorum." dedi.

• IMG_0468 kopya.jpg
  • IMG_0501 kopya.jpg