Hastanemizde İftar Yemeği Programı Gerçekleştirildi

Hastanemiz yönetimi tarafından çalışanlarımıza ve değerli ailelerine İftar Yemek Programı düzenlenmiştir.  İftar yemeği programımıza  Giresun Üniversitesi Rektörü sayın  Prof. Dr. Yılmaz Can, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Güven Özdem, Prof. Dr. Hüseyin Peker , Prof. Dr. Gürol Yıldırım, Giresun İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Muhammet Bulut, Destek Hizmetleri Başkanı Mehmet Şahin, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr. Ünal Özek, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Dr. Muhammet Aksu, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkan Yardımcısı Dr. Hamit Öztürk, Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Berkan Şahin, pandemi döneminde kaybettiğimiz değerli çalışanımız Özlem Hun Altürk kardeşimizin kıymetli ailesi ve ilimiz sağlık tesislerinin yöneticileri katıldı.

Çalışanlarımızın ney dinletisi gerçekleştirdiği programımızda Başhekimimiz Doç. Dr. Fazıl Kulaklı emeği geçen herkese teşekkür ederek " Geride bıraktığımız zorlu süreçte tekrar bir araya gelmeye fırsat bulduğumuz bu güzel organizasyona katılan davetlilerimize, çalışanlarımıza ve değerli ailelerine teşekkür ederiz." dedi

• IMG_0654 kopya.jpg
  • IMG_0652 kopya.jpg