Dr. Salih Ünal Uzmanlık Sınavını Başarıyla Verdi

Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon  Anabilim Dalı Ar. Gör. Dr. Salih Ünal 12.05.2022 tarihinde girdiği uzmanlık sınavını başarı ile vererek uzman oldu.

Sınav jürisinde Prof. Dr. Cem Zeki Esenyel, Prof. Dr. Ahmet Karagöz, Doç. Dr. Fazıl Kulaklı, Dr.ögr. Üyesi İlker Fatih Sarı, Dr. Öğr. Üyesi Nurce Cilesizoğlu Yavuz  görev aldılar. Sınavı başarı ile tamamlayan Dr. Salih Ünal'a önlüğünü Prof. Dr. Cem Zeki Esenyel giydirdi.

Sınav sonrası düzenlenen törene İl Sağlık Müdürümüz Doç. Dr. Muhammet Bulut,  , Tıp Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Erdal Ağar, Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Berkan Şahin ve hastanemizde görev yapan akademik personeller ve çalışanlarımız katılarak Dr Salih Ünal'ı tebrik ettiler.

Genç meslektaşımıza meslek hayatında başarılar dileriz.

• IMG_1564say kopya.jpg
  • IMG_1493say kopya.jpg