Hastanemizde Randevu Sistemi ve Randevu Sadakati Hakkında Bilgilendirme

Hastanemizde çoğu branştan randevu alınabilmekle birlikte hekim sayısının talebi karşılayamadığı bazı branşlarda randevu problemi yaşanmaktadır.

Bu hususta hem il sağlık müdürlüğümüz hem rektorlüğümüzle ortak çalışarak kadromuzu her geçen gün güçlendirmekteyiz. Bununla birlikte 2022 ilk 6 ayında poliklinik muayenesi için 173049 MHRS randevusu açılmış ancak 102858 hastamız muayeneye gelmiştir. 70000 den fazla hastamız randevu almış olmasına rağmen muayene olmamıştır.

"Randevu Sadakati" olarak nitelendirdiğimiz bu duruma dikkat edilmesi ve hassasiyet  gösterilmesi hastalarımızdan önemli bir ricamızdır. Randevusuna gelemeyecek olan hastalarımız MHRS sistemi üzerinden kolaylıkla randevusunu iptal edebilir. Sağlıklı günler dileğiyle...

• sayDJI_0656 kopya.jpg