Prof. Dr. Cemal Bes "Romatoid Artrit"

Sağlık Bilimleri Üniversitesi, Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi,  Romatoloji Kliniğinden Prof. Dr. Cemal Bes hastanemiz hekimlerine ve tıp fakültesi öğrencilerimize; "Romatoid Artrit" ve "Romatoid Artrit'te Akciğer Tutulumu ve Tedavisi" konulu iki sunum gerçekleştirdi.

Hastanemiz Kenan Yavuz dersliğinde gerçekleşen sunum öncesinde hastanemiz Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Kliniğinden Dr. Öğr. Üyesi Nurçe Çilesizoğlu Yavuz "Romatoid Artrit " konulu sunumu gerçekleştirdi.

Karşılıklı soru cevap ve diğer branşlardaki hekimlerimizin katkıları ile eğitim başarı ile tamamlandı.

Eğitim sonrasında Hastanemiz Başhekimi Doç. Dr. Fazıl Kulaklı,  Prof. Dr. Cemal Bes'e plaket takdim ederek "İstanbul' dan gelerek verdiği eğitim ile bizlere önemli katkı sağlayan sayın Prof. Dr. Cemal Bes hocamıza ve Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon Kliniği idari sorumlusu Dr.öğr.üyesi Nurçe Çilesizoğlu Yavuz ' a emekleri ve katkıları için teşekkür ederim." dedi

• sayIMG_8082 kopya.jpg
  • sayIMG_8077 kopya.jpg