Rektörümüz Yılmaz Can Teşekkür Ziyareti
15 Ekim 2024

Giresun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yılmaz Can beraberinde rektör yardımcıları Prof. Dr. Emel Uzunoğlu, Prof. Dr. Güven Özdem, hastanemizi ziyaret ederek gastroentereloji kliniğini tıp literatürüne geçen ve "Giresun Sendromu" adını verdikleri vakadan dolayı başarılarını tebrik ettiler. Rektörümüz Prof. Dr. Yılmaz Can bu başarılı çalışmada emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarımıza teşekkür ederek Gastroentereloji Kliniği Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Ahmet Cumhur Dülger'e tüm klinik adına çiçek ve teşekkür belgesi takdim etti.

Prof. Dr. Ahmet Cumhur Dülger çalışmalarında desteğinden dolayı rektörümüz Prof. Dr. Yılmaz Can ve beraberinde rektör yardımcılarımıza ve hastanemiz yöneticilerine teşekkür etti.

• Rektör Teşekkür