10 Ekim Dünya Ruh Sağlığı Günü
11 Ekim 2024

Hastanemiz bünyesinde faaliyet gösteren Toplum Ruh Sağlığı Merkezinin Dünya Ruh Sağlığı Günü kapsamında 10.10.2024 tarihinde Giresun Atatürk Meydanında düzenlemiş olduğu stand ve sergi etkinliğini Vali Yardımcımız Sayın Alpaslan Altınışık, Giresun Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Emel Uzunoğlu, Giresun Belediye Başkan Vekili Alptuğ Kaan Kara, Duroğlu Belediye Başkanı Halil Çetin,  İl Sağlık Müdürümüz Doç. Dr. Muhammet Bulut, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr. Ünal Özek, Başkan Yardımcısı Uzm. Dr. Bekir Bulut, Giresun Milli Eğitim Şube Müdürü Recep Celep  ve hastane yöneticilerimiz ile birlikte ziyaret ettiler.

Hastanemiz Psikiyatri uzmanı Dr. Öğr. Üyesi Fatmagül Helvacı Çelik  Vali Yardımcımız Sayın Alpaslan Altınışık'a Toplum Ruh Sağlığı Merkezi çalışmaları hakkında bilgileri verdi. Danışanlarımızın ürettiği el emekleri vatandaşlarımızın ve değerli konuklarımızın beğenisine sunuldu.

Başhekimimiz Doç. Dr. Fazıl Kulaklı konuklarımıza değerli ziyaretleri ve destekleri için teşekkür ederek , Toplum Ruh Sağlığı Merkezi çalışanlarına ve etkinlik öğretmenlerine emekleri için teşekkür etti.

• TRSM Etkinlik