Toplum Ruh Sağlığı Merkezi Üstün Başarı Belgesi İle Ödüllendirildi
07 Haziran 2024

Toplum Ruh Sağlığı Merkezi , danışanları ile birlikte gerçekleştirdiği başarılı çalışmalarından dolayı hastanemiz yönetimi tarafından düzenlenen bir törenle Üstün Başarı Belgesi takdim edilerek ödüllendirildi. Toplum Ruh Sağlığı merkezinde gerçekleştirilen törene Giresun Belediyesi başkan vekili Dr. Taner Yazıcı, başhekimimiz Doç. Dr. Fazıl Kulaklı, başhekim yardımcılarımız Dr. Öğr. Üyesi Ayşe Elif Bayar, Dr. Merve Kavraz, sağlık bakım hizmetleri müdürümüz Nuray Yılmaz katıldı.

Tören öncesinde Giresun Belediyesi başkan vekili Dr. Taner Yazıcı ve hastanemiz yöneticilerimiz Toplum Ruh Sağlığı Merkezi danışanlarının ürettiği sanatsal ürünleri ve el yapımı ürünleri incelediler ve Toplum Ruh Sağlığı Merkezi faaliyetleri hakkında Halk Eğitim Merkezi hocalarımız ve Psikiyatri Uzmanları Dr. Öğr. Üyesi Fatmagül Helvacı Çelik, Uzm. Dr. R. Murat Uçak, Uzm. Dr. Nihat Uçar'dan bilgi aldılar.

Sonrasında Toplum Ruh Sağlığı Merkezi danışanlarından oluşan koro Halk Eğitim Merkezi hocamız eşliğinde mini bir konser verdi.

Toplum Ruh Sağlığı Merkezi danışanlarına gerçekleştirdikleri başarılı faaliyetlerden dolayı Giresun Belediyesi başkan vekili Dr. Taner Yazıcı tarafından Teşekkür Belgeleri takdim edildi.

Yine Giresun Belediyesi başkan vekili Dr. Taner Yazıcı ve başhekimimiz Doç. Dr. Fazıl Kulaklı, Toplum Sağlığı Merkezi'ne Üstün Başarı Belgesini Merkez adına Dr. Öğr. Üyesi Fatmagül Helvacı Çelik'e takdim etti. Ardından Toplum Ruh Sağlığı Merkezi çalışanlarına ve  Halk Eğitim Merkezi hocalarımıza başhekimimiz Doç. Dr. Fazıl Kulaklı tek tek Teşekkür Belgesi takdim etti ve ; "Kuruluşundan bu yana çok yol kat ederek , danışanların aldığı sağlık hizmeti ve gerçekleştirilen faaliyetler için teşekkür ederim." dedi.

Son olarak pasta ikramı gerçekleşti.

• TRSM Ödül