Hastanemizde İftar Organizasyonu ve 14 Mart Tıp Bayramı Kutlama Töreni Gerçekleştirildi
14 Mart 2024

Hastanemiz yönetimi tarafından çalışanlarımıza ve değerli ailelerine İftar Yemek Programı düzenlenmiş ardından 14 Mart Tıp Bayramı töreni kutlanmıştır.  Programımıza  Giresun Üniversitesi Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Güven Özdem, Prof. Dr. Hüseyin Şahin, Giresun İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Muhammet Bulut, Tıp Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Tuğrul Kesicioğlu ve ilimiz sağlık tesislerinin yöneticileri katıldı.

İftar programının ardından 14 Mart Tıp Bayramı vesilesiyle pasta kesilerek kutlama yapıldı. Rektör yardımcımız Prof. Dr. Güven Özdem ve Giresun İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Muhammet Bulut yaptıkları konuşmalarında, 14 Mart Tıp Bayramının 1919 yılında Hikmet Boran ve arkadaşlarının İstanbul'da işgal kuvvetlerine baş kaldırmaları ile başlayan bir direniş öyküsü olduğunu vurgulayarak sadece ülkemizde kutlanmasının anlamına dikkat çektiler ve çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramını kutladılar. Başhekimimiz Doç. Dr. Fazıl Kulaklı emeği geçen herkese teşekkür ederek " İftar programımıza ve  14 Mart Tıp Bayramı kutlama törenimize katılan davetlilerimize, çalışanlarımıza ve değerli ailelerine teşekkür ederiz." dedi.

• İftar tıp bayramı kutlandı