Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı
07 Mart 2024

Hastanemizde 29.04.2024 ile 10.06.2024 tarihleri arasında Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim programı düzenlenecektir. Program 2 aşamalı olup 120 saat teorik, 120 saat uygulamalı olarak toplam 240 saat gerçekleştirilecektir.
Program dahilinde verilecek  eğitimler; Giresun Üniversitesi  akademik kadrosundan alanında uzmanlaşmış hocalarımız ile Prof. Dr. A. İlhan Özdemir Devlet Hastanesinde görevli hemşirelerimiz yine hastanemiz uzman doktor kadrosundan ve hemşirelerinden oluşan toplamda 39 kişilik bir  eğitimci kadrosu ile  verilecektir.
Teorik eğitim sonunda katılımcılar yazılı sınava girerek başarılı olanlar uygulamalı eğitime geçiş hakkına sahip olacaklardır.
Katılımcılara güncel bilgileri aktarmayı, sahada nasıl uygulanması gerektiğini ve günümüzde hasta bakımında çok önemli bir yer tutan yoğun bakım hemşireliğinin vizyon ve misyonunu katılımcılara kazandırmayı amaç edinmektedir. Teorik ve uygulamalı eğitimin sonunda başarılı olanlara katılım belgesi verilecek ve sonrasında Bakanlığımızca verilecek sertifikayı almaya hak kazanacaklardır.
Başvuru yapmak isteyen katılımcıların  “Başvuru Adresi” başlığında yer alan https://ekip.saglik.gov.tr/Account/Login?returnUrl=%2F duyuru ekinde bulunan “Başvuru Formunu” doldurarak, başvuruda bulunulmak istenilen ilgili eğitimin program sorumlusunun mail adresine gönderilmesi gerekmektedir.

Başvuru için Gerekli Belgeler:
Bu sertifika programına yoğun bakımda çalışan veya çalıştırılması planlanan (yoğun bakımda çalışacağını belgelemesi kaydıyla) hemşire, ebe (hemşire yetkisi almış) ve sağlık memurları (toplum sağlığı) katılabilir.
•Başvuru Formu (Hastane Başhekim ve Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü tarafından onaylı)
•Nüfus cüzdanı fotokopisi (arkalı önlü)
•Yoğun bakımda çalıştığı tarih aralığını belirten görev belgesi
•Yoğun bakımda çalışmıyor ise çalıştırılması planlandığına dair hastane yönetimi tarafından eğitim merkezine hitaben yazılmış resmi yazı
•Hemşire, Ebe ve Sağlık Memuru olduğunu belirten diploma fotokopisi (arkalı önlü)
•Hemşire Yetki Belgesi (Ebeler için)
•ÇKYS Son Durum Bilgileri

NOT: Başvuru yapmak isteyen personeller başvuru belgelerini bizzat iletilebileceği gibi yukarıda yer alan e-mail adresi yoluyla da başvuru yapabilecektir. Başvuru e-mail yoluyla gönderildi ise başvuru sahibinin belgelerin ulaştığından emin olması gerekmektedir.
Program Sorumlusu: Nuran ÇEÇEN
Mail: nuran.cecen@saglik.gov.tr