“Cerasus Journal Of Medicine” ilk Sayısı Yayında
01 Mart 2024

Giresun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde geçtiğimiz yıl sonuna doğru kurulan "Cerasus Journal Of Medicine" adını taşıyan bilimsel tıp dergisinin ilk sayısı yayınlandı.

Editör ekibinde Giresun İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Muhammet Bulut, Giresun Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Fazıl Kulaklı ile Prof. Dr. İlker Şengül, Prof. Dr. Selçuk Takır, Prof. Dr. Cem Zeki Esenyel, Prof. Dr. Erol Eğrioğlu, Doç. Dr. Tümay Bekci, Doç. Dr. İlker Fatih Sarı, Doç. Dr. Halil İlhan Aydoğdu, Doç. Dr. Ceren Varer Akpınar, Doç. Dr. Emre Yılmaz, Dr. Öğr. Üyesi Sevgi Kulaklı ve Dr. Öğr. Üyesi Azime Bulut’un bulunduğu derginin ilk sayısında farklı disiplinlerden 10 adet bilimsel yayın yer almaktadır.

Nitelikli sağlık hizmeti sunmanın yanı sıra bilimsel üretkenlik ve ev sahipliği ile Giresun'un adını uluslararası alanda duyurmayı hedefleyen hastanemizin akademik dergisi olan Cerasus Journal of Medicine; ingilizce dilinde yılda üç sayı olarak yayınlanacak.

Derginin ilk sayısına ulaşmak ve makele göndermek için; https://dergipark.org.tr/tr/pub/cjm

Dergi