Hastanemizde Basına Bilgilendirme Toplantısı Düzenlendi
11 Ocak 2024

Hastanemizde ilimizde faaliyet gösteren çeşitli medya kuruluşlarının muhabirler ve temsilcilerine hastanemiz faaliyetlerini ve hedeflerini sunduğumuz toplantı gerçekleştirdik.

Yaklaşık 60 kadar muhabirin ve medya temsilcisinin, tedavi ettiğimiz hastaların, İl Sağlık Müdürlüğü Kamu Hizmetleri Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Tuncer Öztürk, hastane yöneticilerimizin ve klinik idari sorumlu hekimlerimizin katıldığı toplantıya başhekimimiz Doç Dr. Fazıl Kulaklı geçmişten günümüze faaliyetlerimizi ve kısa ve uzun vadeli hedeflerimizi anlattı.

Sonrasında tedavi olan hastalar tedavi süreçlerini anlattı.

Klinik idari sorumlu hekimlerimiz kendilerini tanıtarak kliniklerinin bugün geldikleri noktada verdikleri hizmetleri tedavi süreçlerini kısaca bilgilendirdiler.

Son olarak muhabirlerin sorularını, ilgili klinik sorumlu hekimleri ve başhekimimiz Doç Dr. Fazıl Kulaklı cevapladıktan sonra toplantı sona erdi.

Toplantı sonunda  Giresun Gazeteciler Derneği Başkanı Bekir Bayram " Bu bilgilendirme toplantısına katılan tüm gazeteci arkadaşlarıma saygılarımı sunuyorum. Başhekimimiz zaten hastanemiz çalışmalarını kamuoyunu bilgilendirmek için bizlere iletiyor. Bu toplantı ile bizler sunduğu için ve hastanemizin başarılı çalışmaları için tüm çalışanlara başhekimimiz nezdinde teşekkür ediyorum." dedi.

Başhekimimiz Doç Dr. Fazıl Kulaklı toplantıya katılan tüm katılımcılara teşekkür ederek. "Sayın başkanıma, Kamu Hizmetleri Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Tuncer Öztürk'e, muhabir arkadaşlarıma, klinik idari sorumlu hekimlerimize teşekkür ederim. Nezaketiniz için, yapıcı sorularınız için ayrıca teşekkür ederim. Bu bağlamda 10 Ocak çalışan gazeteciler gününüzü kutluyorum." dedi.

• Basın Toplantısı