Göz Hastalıkları Kliniği ilk Uzmanı Op. Dr. Ali Kanık
05 Ocak 2024

Göz Hastalıkları  Anabilim Dalı araştırma görevlisi Dr. Ali Kanık  04 Ocak'ta uzmanlık sınavını başarı ile tamamladı. Dr. Ali Kanık  uzmanlık sınavına jüri üyesi olarak Giresun Üniversitesi Tıp Fakültesi Göz Hastalıkları Anabilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Murat Atabey Özer,  Dr. Öğr. Üyesi Hakan Koç, Dr. Öğr. Üyesi Serkan Özen, Anesteziyoloji ve Reanimasyon Anabilim Dalından Dr. Öğr. Üyesi Bilge Olgun Keleş, Dr. Öğr. Üyesi Ali Altınbaş  jüri üyesi olarak katıldı.

Sınav sonrası düzenlenen etkinliğe hastanemiz diğer kliniklerinde görev yapan çalışma arkadaşlarımız katılarak Op. Dr. Ali Kanık'ı tebrik ettiler.

Pandemi döneminde göstermiş olduğu özveri ve üstün gayretin yanı sıra, çalışkanlığı ve nezaketiyle tüm çalışma arkadaşlarının takdirini kazanan, Genç meslektaşımıza meslek hayatında başarılar dileriz.

• Ali Kanık