Çalışma Arkadaşlarımızla Bir Araya Geldik
22 Aralık 2023

Hastanemiz yöneticileri Başhekimimiz Doç. Dr. Fazıl Kulaklı, İdari Mali Hizmetler Müdürü Murat Turan, Destek ve Kalite Hizmetleri Müdürü Zafer Tamdoğan ve Müdür Yardımcısı Zeynep Kabadayı, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Nuray Yılmaz,  Müdür Yardımcıları Yeliz Öksüz, Pınar Aydın Akçay ile birlikte, hastanemiz birimlerinde görev yapan çalışma arkadaşlarımızla bir araya gelerek, yıl içinde gününü kutlayamadığımız çalışanlarımız için kutlama yapıldı. Başhekimimiz Doç. Dr. Fazıl Kulaklı  "Biz bir büyük bir ekibiz ve her bir ekip üyemiz bu çalışmaya büyük bir özveri ve fedakarlık ile katkı sağlıyor. Geçen yıl olduğu gibi bundan böyle her yıl Hastanemiz  çalışanlarımızla bir araya gelerek bu geleneği devam ettireceğiz " dedi.

• Çalışma Arkadaşlarımız
  • Çalışma arkadaşlarımızla biraraya geldik