Dr. Öğr. Üyesi İsmail Aydın
10 Eylül 2021

ismailay.jpg

Giresun'da doğdu, ilk-orta ve lise eğitimini Giresun'da tamamladıktan sonra 2001 yılında KTÜ Tıp Fakültesinden mezun oldu, 2001-2003 yılları arasında Keşap-Yolağzı Sağlık Ocağında pratisyen hekim olarak görev yaptı. 2003-2009 yılları arasında İ.Ü Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Genel Cerrahi Anabilim Dalında uzmanlık öğrencisi doktor olarak çalıştı ve 2009 yılında '' Hidatik kistin cerrahi tedavisinde taurolidin'in skolosid ajan olarak kullanılabilirliğinin deneysel olarak gösterilmesi ve skolosid etkinliğinin saptanması'' konulu tezi ile Genel Cerrahi uzmanı oldu. 2009-2013 yılları arasında Osmancık Devlet Hastanesinde mecburi hizmet görevini tamamladı, bu dönemde 2010-2011 yılları arasında 1.Komando Tugay Komutanlığında vatani görevini tamamladı ve 2012 yılında 3 ay süre ile İstanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesi- Endoskopi Ünitesinde tam zamanlı olarak ''Endoskopi Kursiyeri'' olarak çalıştı. 2013-2016 yılları arasında Bulancak Devlet Hastanesinde görev yaptı. 2016 yılında Giresun Prof.Dr. A.İlhan Özdemir Devlet Hastanesine atandı. 2018 yılından itibaren Giresun Üniversitesi Tıp Fakültesi Genel Cerrahi Anabilim Dalında Dr.Öğretim Üyesi olarak çalışmaktadır.

Mesleki İlgi Alanları:

Tiroid-Paratiroid Hastalıkları Cerrahisi,