6 Haziran Diyetisyenler Günü Kutlandı.
06 Haziran 2023

6 Haziran  Diyetisyenler  Günü hastanemizde tören ile kutlandı.

Başhekimimiz Doç. Dr. Fazıl Kulaklı, Başhekim Yardımcılarımız Uzm. Dr. Ayşegül Torun Göktaş,  Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürümüz Nuray Yılmaz, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdür Yardımcımız Zeynep Kabadayı, İdari Mali Hizmetler Müdürü Murat Turan, İdari Mali Hizmetler Müdür yardımcılarımız Hülya Yılmaz, Müjdat Çavuş, Destek Kalite Müdürümüz Zafer Tamdoğan'ın ve  hastanemizde görevli  Diyetisyenlerin  katıldığı törende pasta ikram edildi.

Sorumlu Diyetisyen  Pınar Demir, tüm diyetisyenler adına Başhekimimiz Doç. Dr. Fazıl Kulaklı Tarafından  teşekkür belgesi takdim edildi.

Kişinin yaşam kalitesini doğrudan etkileyen sağlıklı ve dengeli beslenmeye katkıları ile sağlıklı bir toplum oluşmasında önemli payı olan  tüm diyetisyenlerimizin 6 Haziran Diyetisyenler Günü kutlu olsun.

• IMG_4472 kopya.jpg
  • IMG_4468 kopya.jpg