Yeni Görev Yerlerinde Başarılar Diliyoruz
16 Eylül 2020

TC sağlık Bakanlığı Giresun Üniversitesi Eğitim ve Araştırma hastanemizde görevlerinden ayrılarak ilimizdeki diğer sağlık kurumlarına atanan yöneticilerimize yeni görev yerlerinde başarılar diliyoruz.

Hastanemiz başhekimliğinde düzenlenen tören ile hastanemizden ayrılan yöneticilerimize Başhekimimiz Doç. Dr. Atilla Çıtlak tarafından çiçek takdim edildi. Tüm yöneticilerimizin katıldığı törende başhekimimiz Doç. Dr. Atilla Çıtlak "Hastanemizde gece gündüz demeden emek veren, özveri ile çalışan arkadaşlarıma yeni görev yerlerinde başarılar diliyorum." dedi.

2012 yılından bu yana görev yapan Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürümüz İpek Elifoğlu, Giresun Üniversitesi Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesine yine Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü olarak atandı.

2017 yılından bu yana görev yapan İdari Mali Hizmetler Müdürümüz Halis Yeşil, Giresun Ağız Diş Sağlığı merkezine  İdari Mali Hizmetler Müdürü olarak atandı.

2017 yılından bu yana görev yapan Destek ve Kalite Müdür Yardımcımız Zeynep Kabadayı, Giresun Dr. Ali Menekşe Göğüs Hastalıkları Hastanesine yine müdür yardımcısı olarak atandı.

Sağlık Bakım Hizmetleri Müdür Yardımcılığı görevinden ayrılan Ayşe Gemicioğlu 2017 yılından bu yana hastanemizde bu görevi sürdürmekteydi.

Kendilerine yeni görevlerinde başarılar dileriz.

• IMG_7320 kopya.jpg
  • IMG_7323 kopya.jpg