Organ Bağışına Katkıda Bulunan Personellerimiz Teşekkür Belgesi İle Ödüllendirildi

Kamu Hastaneleri Birliği Giresun Genel Sekreteri  Opr. Dr. Hasan Hüseyin Arslantürk son dönemde hastanemizde gerçekleşen organ bağışlarına katkıda bulunan personellerimizi Teşekkür Belgesi ile ödüllendirdi.

Hastanemiz Başhekim V. Opr. Dr. Tolga Gürgen Genel Sekreterimiz adına belgeleri personelimize takdim ederken "Organ bağışı gibi önemli bir konuda özverili bir çalışma yürüten tüm çalışma arkadaşlarımı tebrik ediyorum."dedi

Teşekkür Belgesi İle Ödüllendirilen Personellerimiz : Anestezi doktorlarımız, Psikoloğumuz, Anestezi Ve Reanimasyon Yoğun Bakım Çalışanlarımız, Ameliyathane ve Anestezi ekibi, Organ Bağış Birimi ve Güvenlik Hizmetleri çalışanları Teşekkür belgesi ile ödüllendirildi..