Sağlıkta Kalite Standartları Değerlendirmesi Başarıyla Gerçekleşmiştir.

Türkiye’de hizmet sunan tüm sağlık kurum ve kuruluşları için hedeflenen kalite düzeyini ortaya koymak ve uygulamaya yönelik rehberlik etmek amacıyla geliştirilen Sağlıkta Kalite Standartları, Türkiye Sağlıkta Kalite Sisteminin dört temel yapı taşından biridir.
Bu kapsamda Hasta ve çalışan güvenliği ile hasta ve çalışan memnuniyetinin sağlanmasını esas alan Sağlıkta Kalite Standartları ile bu standartların uygulanmasına ilişkin usul ve esasları düzenleyen “Sağlıkta Kalitenin Geliştirilmesi ve Değerlendirilmesine Dair Yönetmelik” 27.06.2015 tarih  ve 29399 sayılı Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe girmiştir.
Hastanemiz 13/15 Kasım 2018 tarihleri arasında Sağlıkta Kalite Standartları değerlendirilmesi başarıyla gerçekleşmiştir. Sağlık Bakanlığı , Sağlık Hizmetleri Genel Müdürlüğü, Sağlıkta Kalite Akreditasyon Daire Başkanlığı tarafından görevlendirilen değerlendiriciler Sayın Dr. Necati Bulut (Ekip Koordinatörü), Sayın Ünsal Sarıoğlu, Sayın Dr. Mehmet Genç, Sayın Nihal Mersin, Sayın Tülay Yolasığmaz tarafından gerçekleştirilen değerlendirmemizde katkı sağlayan tüm personelimize ve değerlendirici ekibimize teşekkür ederiz.

Hastane Yönetimi

• asd01 (2).jpg