T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Giresun İl Sağlık Müdürlüğü Giresun Üniversitesi Prof. Dr. A. İlhan Özdemir Eğitim ve Araştırma Hastanesi

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI

İdari ve Mali İşler Müdürü

Güncelleme Tarihi: 17/09/2020

Metin Toraman
İdari ve Mali İşler Müdürü

Giresun/Tirebolu doğdu. 1992 yılında İzmir Torbalı Sağlık Meslek Lisesini bitirerek Kars’ta Çevre Sağlığı Teknisyeni olarak göreve başladı. 1994 yılında Giresun İl Sağlık Müdürlüğü bünyesinde çalışmaya başladı.
1998 yılında Sağlık Programları Yüksek Okulunu, 2002 yılında Ziraat Fakültesini, 2012 yılında Sağlık Kurumları İşletme Yüksek Lisansını, 2014 yılında Hemşirelik Lisans Tamamlama Programını, 2014 yılında Sosyoloji Bölümünü, 2016 yılında Adalet Yüksek Okulunu bitirdi. Halen GRÜ Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulunda Optisyenlik öğrencisidir. Evli ve iki çocuk babasıdır.