Sağlık Bakanlığı-Giresun Üniversitesi Prof. Dr. A. İlhan Özdemir Eğitim ve Araştırma Hastanesi
Giresun İl Sağlık Müdürlüğü

5. Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programımız

Güncelleme Tarihi: 06/11/2017

Hastanemizde, 5.’si gerçekleştirilecek olan Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı bugün (06 Kasım 2017)  başlamış olup, 15 Aralık 2017 tarihinde bitecektir.

Bu sertifikalı eğitim programının amacı; koruyucu, geliştirici ve rehabilite  edici  girişimlerle  bireyin fiziksel, psikolojik ve sosyal olarak güçlenmesini sağlayan, hasta ve aileleri ile terapötik iletişim kuran, sağlık bilimi ve teknolojisindeki gelişmelere, yeni tedavi ve bakım yöntemlerine uyum sağlayabilen, acil, kritik ve karmaşık hasta bakım gereksinimlerini karşılayabilecek yetkinliğe sahip sorun çözme becerisi gelişmiş yoğun bakım hemşireleri yetiştirmektir. Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programımıza toplam 24 kursiyer vardır.

Kursiyerlerimize başarılar dileriz…