Prof. Dr. Cüneyt Keleş Hasta Kabulüne Başladı

Kalp Damar Cerrahisi Prof. Dr. Cüneyt Keleş hastanemizde poliklinik hizmeti vermeye başladı.

Özgeçmiş

Lisans Eğitimini İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesinde tamamladı.  Uzmanlık eğitimini İstanbul Koşuyolu Kalp Eğitim ve Araştırma Hastanesi - Kalp ve Damar Cerrahisi Kliniğinde tamamladı.

10 Yıl Koşuyolu Kalp Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Kalp ve Damar Cerrahisi Kliniğinde  Kalp ve Damar Cerrahi uzmanı , 3 yıl da aynı hastanede Doçent doktor olarak görev yaptı.

7 Yıl çeşitli özel saplık kuruluşlarının Kalp ve Damar Cerrahisi Kliniğinde Doçent doktor olarak görev yaptı.

2018 Yılından itibaren hastanemizde görev yapmaktadır.

Kamu İdari Görevleri:

●   TC SAĞLIK BAKANLIĞI görevlendirmesiyle Kalp Damar Cerrahisi Kliniği Sorumlu Uzmanı. Van Yüksek İhtisas Hastanesi, Van, 01 Şubat-31 Mart 2001,

●  TC SAĞLIK BAKANLIĞI görevlendirmesiyle Kalp Damar Cerrahisi Kliniği Sorumlu Uzmanı. Merkezi Klinik Hastanesi, Bakü , Azerbaycan 04 Eylül-11 Ekim 2002,

●  TC SAĞLIK BAKANLIĞI görevlendirmesiyle Samsun Devlet Hastanesinde Kalp ve Damar Cerrahisi Kliniği kurulum ve aktif olarak hayata geçirilmesinde Uzman Dr. olarak görevlendirme, Samsun Devlet Hastanesi, Samsun (30 gün),

●  TC SAĞLIK BAKANLIĞI görevlendirmesiyle Mersin Devlet Hastanesinde Kalp ve Damar Cerrahisi Kliniği kurulum ve aktif kalp ameliyatlarının hayata geçirilmesinde Uzman Dr. Olarak görevlendirme, Mersin Devlet Hastanesi, Mersin (30 gün)

01 (6).jpeg