T.C. Sağlık Bakanlığı-Giresun Üniversitesi Prof. Dr. A. İlhan Özdemir Eğitim ve Araştırma Hastanesi
Giresun İl Sağlık Müdürlüğü

Güncelleme Tarihi: 27/09/2018

Giresun Üniversitesi Tıp Fakültesi Genel Cerrahi Anabilim Dalı Başkanlığınca düzelenen "1. Multidisipliner Cerrahi Toplantılari, Eylül 2018: Tiroid & 1.Tiroid Çalıştayı"  29 Eylül 2018 Cumartesi günü, Üniversitemiz Şehit Ömer HALİSDEMİR Konferans Salonunda yapılacaktır.

Troid Hastalıkları için endemik bir bölge olarak tanımlanan bölgemizde ilk olarak düzenlenecek olan toplantı ve çalıştayımıza tüm paydaşlarımız davetlidir.

davet kopya - Kopya.jpg

Çalıştay programın için tıklayınız.