T.C. Sağlık Bakanlığı-Giresun Üniversitesi Prof. Dr. A. İlhan Özdemir Eğitim ve Araştırma Hastanesi
Giresun İl Sağlık Müdürlüğü

İdari Mali Hizmetler Müdür Yardımcılarımız

Güncelleme Tarihi: 14/11/2018

Önder Yümsel
İdari Mali Hizmetler Müdür Yardımcısı

Giresun/Bulancak'ta doğdu. İlk ve orta öğrenimini Sakarya ili Kocaali ilçesinde tamamladı. 2006 yılında Piraziz Sağlık Meslek Lisesi'ni bitirdi. 11 Temmuz 2007 yılında Hastanemize Tıbbi Sekreter olarak atandı.

√ 2011 yılında Anadolu Üniversitesi Sağlık Kurumları İşletmeciliği bölümünü bitirdi.
√ 2013 yılında Anadolu Üniversitesi İşletme bölümünü bitirdi.
√ 2016 yılında Erzurum Atatürk Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü'nde Sağlık Kurumları İşletmeciliği Anabilim Dalında Yüksek Lisans (Tezsiz) yaptı.
√ 2017 yılında Giresun Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu'nda Optisyenlik bölümünü bitirdi.
√ 2018 yılında Giresun Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İşletme Anabilim Dalı Yönetim ve Organizasyon bölümünde Yüksek Lisans (Tezli) eğitimine başladı.

2007 - 2010 yılları arasında Hastanemiz Dosya İnceleme Komisyonu, Faturalama Birimi ve Gelir Tahakkuk Birim Sorumluluğu yaptı. 2010 - 2017 yılları arasında Hastanemiz Teşhisle İlişkili Gruplar (TİG) Birim Sorumluluğu yaptı. Bakanlığımız TİG Değerlendiricisi olarak Batman, Diyarbakır, Yozgat ve Isparta illerinde Yerinde Denetim görevlerinde bulundu.

Giresun Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Öğretim Görevlisi Arzu KURŞUN'la birlikte hazırladıkları 8 Kasım 2017 tarihinde Social Sciences Studies Journal dergisinde yayınlanan "ICD-10 ve TİG UYGULAMASI: FATURALANDIRMA SÜRECİNDE ALTERNATİF BİR YOL" adlı bilimsel makalesi mevcuttur.

7 Aralık 2017 tarihi itibari ile Hastanemiz İdari ve Mali Hizmetler Müdür Yardımcılığı görevine atandı. Evli ve 2 çocuk babasıdır.

Giresun/Dereli'de doğdu. İlk-orta öğrenimini Giresun'da tamamladı. Lise öğrenimin iPiraziz Sağlık Meslek Lisesi'nde tamamladı.2006 Yılında Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Optisyenlik bölümünü tamamladı. 2010 Yılında Anadolu Üniversitesi Büro Yönetimi ve Sekreterlik bölümünü tamamladı.2012 Yılında Anadolu Üniversitesi İşletme bölümünü tamamladı. 2006 Yılında Bulancak Devlet Hastanesinde göreve başladı.2015 Yılında Kadın Doğum Ve Çocuk Hastanesi'nde müdür yardımcısı olarak göreve başladı.2017 Yılından itibaren hastanemizde görev müdür yardımcısı olarak görev yapmaktadır.
Koyu bir Beşiktaş taraftarıdır.

Nuh Süral
İdari Mali Hizmetler Müdür Yardımcısı

Giresun / Dereli ilçesinde doğdu. İlk-Orta - Lise öğrenimini Giresun'da tamamladı. Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesini bitirdi. 1993 Yılında Giresun İl Sağlık Müdürlüğünde göreve başladı. 2000-2007 yıllarında Sağlık Müdürlüğü Bilgi İşlem ve İstatistik Şube Müdürlüğünde Görev yaptı.2007-2012 Yıllarında Sağlık Müdürlüğü Otomasyon Merkezinde Sistem Sorumlusu  olarak görev yaptı.2012 tarihinden itibaren Sağlık Müdürlüğü İzleme ve Değerlendirme Şube Müdürlüğüne Bağlı Sağlık Bilgi Sistemlerinde Birim Amiri olarak çalıştı.
Sırasıyla:

Sağlık Bakanlığı Temel Sağlık İstatistikleri (TSİM-2000)
 ISO 9001:2000 Temel Eğitimi-Süreç Yönetimi-İş Disiplini-Verimlilik Empati ve Kişiler Arası ilişkiler (2007)
İlk Yardım Eğitimi (2012)
Acil Sağlık Otomasyon Sistemi (ASOS)Eğitici Eğitimi (2014)
Elektronik Belge Yönetim Sistemi Eğitici Eğitimi (2015)
Sağlık Bakanlığı Bilgi Güvenliği-SOME-SBA Eğitimi (2017)
Sağlık Bakanlığı Bilgi güvenliği farkındalık eğitimi (2018)

Eğitimlerini aldı. Halen Atatürk Üniversitesi Bilgi Yönetim Ön lisans Bölümüne devam etmektedir. 2017 Aralık'tan itibaren hastanemizde İdari Mali Hizmetler Müdür Yardımcısı olarak görev yapmaktadır. Evli ve 3 çocuk babasıdır.
  Şahin Özdemir