Destek Ve Kalite Müdür Yardımcıları
17 Aralık 2021

zeynepkabadayıpasec.jpg  Giresun/Tirebolu'da doğdu. Ilköğrenimini Giresun'un Doğankent ilçesinde tamamladı. Ortaöğretimini ise Tirebolu ilçesinde tamamlamıştır.1999 Yılında Tirebolu Sağlık Meslek Lisesinde mezun olmuştur. 2004 yılında Marmara Üniversitesi Hemşirelik Meslek Yüksek Okulu'ndan mezun oldu.       2001 yılında İstanbul Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde hemşire olarak meslek hayatına başladı. 2001 ve 2005 yılları arasında İstanbul Medeniyet  Üniversitesi Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi ' nde Cocuk Klinikleri hemşireliği yaptı. 2005 ve 2014 yılları arasında İstanbul Medeniyet Üniversitesi Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde Cocuk Dahiliye ve Nefroloji Servis sorumlu hemşireliği yapmıştır. 2014 ve 2017 yılları arasında ise Giresun Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi'nde Acil Servis te  hemşire olarak görev yapmıştır.  2017 Aralık ayı itibariyle Giresun Üniversitesi A.  İlhan Özdemir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde Destek ve Kalite Müdür Yardımcısı olarak görevine devam etmektedir. Evli ve bir çocuk annesidir.
  Zeynep Kabadayı
Destek Ve Kalite Müdür Yardımcısı

metintoramanseç.jpg
  Giresun/Tirebolu doğdu. 1992 yılında İzmir Torbalı Sağlık Meslek Lisesini bitirerek Kars’ta Çevre Sağlığı Teknisyeni olarak göreve başladı. 1994 yılında Giresun İl Sağlık Müdürlüğü bünyesinde çalışmaya başladı.
1998 yılında Sağlık Programları Yüksek Okulunu, 2002 yılında Ziraat Fakültesini, 2012 yılında Sağlık Kurumları İşletme Yüksek Lisansını, 2014 yılında Hemşirelik Lisans Tamamlama Programını, 2014 yılında Sosyoloji Bölümünü, 2016 yılında Adalet Yüksek Okulunu bitirdi. Halen GRÜ Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulunda Optisyenlik öğrencisidir. Evli ve iki çocuk babasıdır.
 Metin Toraman
Destek Ve Kalite Müdür Yardımcısı